dilluns, 18 de febrer del 2008

L'Alexito


Soc l'Alex, aquest es el segon any que porto a la UEC i el últim, en aquest dos anys en la meva vida han canviat moltes coses, tant dintre de la UEC com a fora.
Dintre a canviat molt l' aspecte del centre, abans estàvem en un tipus de nau industrial molt gran amb molta pols, i amb molts estris i màquines grosses i perilloses, allà ens escalfàvem amb unes estufes elèctriques que quasi bé no servien, i per no passar fred havíem d'estar en continu moviment.
L’any passat també el que passava era que els profes no aguantaven més d'un mes, entraven de nous i s'anaven, en total van ser com set profes "derribats" normal per que si jo fos un de ells no hauria aguantat ni una setmana, havent d' aguantar a tots els “liantes” del poble en aquell lloc...
Però aquest any tot és diferent, ara ja no és una nau ronyosa, ara és una UEC com les altres amb classe de cuina, classe d’informàtica, ceràmica, fusteria... Però encara seguim sense calefacció, però és el de menys, per que amb tota la resta ja compensa. I els profes aquest any estan millor, s’han conservat quasi tots menys una, una de molt especial, es diu Mery i per a mi i crec que per a tots era la millor de totes, amb la Mery sí que es podia confiar, ens ajudava i ens aconsellava en qualsevol problema que teníem i li podíem explicar tots els nostres problemes per que ens inspirava confiança. És una d'aquelles persones que les recordaràs tota la vida.
Ara només espero acabar bé el curs i poder treure'm el títol i anar a fer un cicle formatiu de fusteria, sé que m’esperen molts de canvis, i per això m'ha sabut tant de greu que s'anés la Mery per que ella em coneixia millor que ningú i sabria ajudar-me.