dilluns, 28 de gener del 2008

La piti história de l'Alex


La profe m´ha preguntat, que he fet a la uec de rellevant en aquets últims mesos. I jo he contestat: “ pos com sempre”. En aquets últims mesos no he pogut fer apenes fusteria per culpa d’un accident en moto. A cuina he aprés bastant a cuinar, abans ja savia alguna cosa però ara sé molt més. He aprés a fer salsa de roquefort, amb el que m’agraden a mi les salses! Ara no cal que les compri de pot, per que les puc fer jo mateix.
La salsa roquefort és molt fàcil de fer: agafem un pot de tetrabrik, o com es digui , de nata muntada i 100 grams de formatge roquefort. Barregem tots els ingredients i els posem a la batidora, després ho posem a escalfar, i si veiem que no s’espesa li fiquem una cullerada de maicena tamisada. I esperem fins que es quedi ben espès.

En la foto jo sóc el segon començant per l'esquerra.

Àlex Royan